Welcome

Betoverd door de magie van Edinburgh en de Schotse Hooglanden ging Astrid Trügg in 2003 het avontuur aan en emigreerde naar Schotland. Hier schreef ze zich in bij de gerenommeerde Leith School of Art om zich verder te ontwikkelen als kunstschilder. Vanaf 2005 vestigde ze zich in haar atelier in Coburg House Art Studios in Edinburgh. In 2011 keerde ze terug naar Nederland en momenteel werkt ze zowel vanuit Amersfoort als Edinburgh.

Astrid exposeert haar werk gedurende het hele jaar in diverse galeries in Nederland en de UK. Tijdens de 'Open Studios Event' in Edinburgh bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan haar studio, gelegen in een oud pakhuis aan de prachtige haven van Edinburgh waar veel van haar werk door geïnspireerd is.
Bij For Sale kunt u naast originele schilderijen, inkttekeningen en monoprints ook limited editions aankopen van gesigneerde reproducties van haar schilderijen en ook haar prachtige kunstkaarten bestellen. Indien u aanvullende informatie zou willen of in contact wil komen met Astrid Trügg dan kunt u een bericht achterlaten op het contactpagina Contact. Veel plezier.

Join my mailing list